Kirjoittajat 2016 alkaen

Rehtori Liisa Laakso

Liisa Laakso

Liisa Laakso

Liisa Laakso on valtiotieteiden tohtori ja professori, maailmanpolitiikan ja kehitysyhteistyön asiantuntija. Hän on tutkinut mm. Afrikan demokratisoitumista, Lähi-itää ja Aasiaa sekä EU:n ja Suomen kehitysyhteistyöpolitiikkaa ja kriisinhallintaa.

Laakso kuuluu Suomen Akatemian kulttuurin ja yhteiskunnan tutkimuksen toimikuntaan ja Kehityspoliittiseen toimikuntaan. Hän on myös Talouspolitiikan arviointineuvoston jäsen.

Ennen valintaansa Tampereen yliopiston rehtoriksi hän toimi Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan dekaanina 2010 alkaen.

Yhteystiedot:
liisa.laakso@uta.fi
03 3551 3600

Rehtorin sihteeri Anu Nikupeteri
anu.nikupeteri@uta.fi
050 591 1573

Vararehtori Harri Melin

Harri Melin

Harri Melin

Harri Melin on Tampereen yliopiston sosiologian professori, joka on vuodesta 2009 toiminut opetuksesta vastaavana vararehtorina alueinaan muun muassa koulutusvienti ja Tampere3-yhteistyö. Vuoden 2016 alussa aloittaneessa rehtoraatissa Melinin vastuualuetta on koulutus.

Yhteystiedot:
harri.melin@uta.fi
050 420 1526

 

Vararehtori Katariina Mustakallio

Katariina Mustakallio

Katariina Mustakallio

Katariina Mustakallio on Tampereen yliopiston kieli-, käännös- ja kirjallisuustieteiden yksikön johtaja ja historian yliopistonlehtori, jonka alana on Euroopan historia antiikista uuden ajan alkuun. Mustakallio toimi Suomen Rooman-instituutin, Villa Lanten, johtajana 2009 – 2013. Hänen vastuualueenaan vararehtorina on kansainvälisyys.

Yhteystiedot:
katariina.mustakallio@uta.fi
050 430 7845

 

Vararehtori Seppo Parkkila

Seppo Parkkila

Seppo Parkkila

Seppo Parkkila on Tampereen yliopiston anatomian professori ja Lääketieteen yksikön johtokunnan varapuheenjohtaja. Aiemmin hän on toiminut muun muassa lääketieteellisen teknologian ja bioteknologian professorina Tampereen yliopistossa. Parkkilan vastuualue vararehtorina on tutkimus.

Yhteystiedot:
seppo.parkkila@uta.fi
040 190 1825